Υλικά (για 12 μαφινς) - 250 γρ φαρίνα απ
- ½ κεσέ βιταμ σόφτ
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 βανίλια
- ½ φλιτζάνι γάλα
- Χυμός από ένα μικρό πορτοκάλι
- Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
- 1 κ.γ κανέλλα(προαιρετικά)
Εκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ το βιταμ με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το αυγο,βανίλια ,το γάλα και το χυμό πορτοκαλιου,το ξύσμα και την κανέλλα και σταδιακά το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά | | Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά το ταψί για μαφινς. Βάζουμε στην κάθε θήκη σχεδόν 2 κ.σ μείγμα δλδ μέχρι τα ¾ της κάθε φόρμας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 35 λεπτά. | | Περιμένουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε. Καλό είναι να τα ακουμπήσουμε πάνω σε μια σχάρα μέχρι να κρυώσουν εντελώς. Καλή επιτυχία | |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 6493 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |