Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Κέικ arrow Κεκάκια πορτοκάλι-κανέλλα
Κεκάκια πορτοκάλι-κανέλλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Δευτέρα, 27/04/09
maf_400
Υλικά (για 12 μαφινς)
  • 250 γρ φαρίνα απ
  • ½ κεσέ βιταμ σόφτ
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 βανίλια
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • Χυμός από ένα μικρό πορτοκάλι
  • Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
  • 1 κ.γ κανέλλα(προαιρετικά)
Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το βιταμ με τη ζάχαρη.

Ρίχνουμε το αυγο,βανίλια ,το γάλα και το χυμό πορτοκαλιου,το ξύσμα και την κανέλλα και σταδιακά το αλεύρι.

Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά
p4260195_400

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά το ταψί για μαφινς.

Βάζουμε στην κάθε θήκη σχεδόν 2 κ.σ μείγμα δλδ μέχρι τα ¾ της κάθε φόρμας.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο  στους 170 βαθμούς στον αέρα για 35 λεπτά.

p4260196_400

Περιμένουμε να κρυώσουν και ξεφορμάρουμε.

Καλό είναι να τα ακουμπήσουμε πάνω σε μια σχάρα μέχρι να κρυώσουν εντελώς.

 

Καλή επιτυχία

p4270197_400

Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 5114
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 28-04-2009 10:06
 
Μικρά, γλυκά και μοσχομυριστά! ;)
 
vago

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 28/04/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός