Υλικά
- 3 αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 50 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. γάλα
- 800 γρ. αλεύρι
- λίγο αλάτι και μοσχοκαρυδο
Εκτέλεση - Χτυπήστε τ'αυγά με τη ζάχαρη το βούτυρο το γάλα και το αλεύρι. Προσθέστε το αλάτι και το μοσχοκάρυδο. Σχηματίστε μια ζύμη ελαστική.
- Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίξτε τη ζύμη σε ρολό σε φύλλο πάχους 1 εκ. μ'ενα ποτήρι κόψτε στρογγυλά κομμάτια και μ'ενα αλλο πιο μικρό κάντε μια τρύπα στη μέση.
- Σε ψηλό σκεύος βάλτε να κάψει καλά το λάδι.Ρίξτε τρία τρία τα ντόνατς και αφήστε να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6641 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |