Υλικά
- 2 φύλλα το ετοιμο
- 1 ποτήρι κρασιού λάδι
- 2 ποτήρια νερού καρύδια κοπανισμένα
- 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
- 1 κουταλάκι γλυκού κανέλλα
- 1/2 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλλο
Για το σιρόπι
- 2 φλυτζάνια ζάχαρη
- 1 φλυτζάνι νερό
- 1/2 φλυτζάνι μέλι
Εκτέλεση - Ανακατέψτε ολα τα υλικά εκτός το λάδι.αλείψτε ενα ενα τα φύλλα με λάδι και απλώστε το μείγμα.πιάστε ενα ενα τα φύλλα και τσαλακώστε σουρώνοντας τα. Ετσι εχετε δυο μακριές λωρίδες τις βάζετε κυκλικά στο ταψι.
- Αλείφετε το γλυκό μ'ενα ποτήρι κρασιού λάδι και ψήστε στούς 180 βαθμούς για 1/2 ωρα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6922 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |