Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαραγλί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Τετάρτη, 29/04/09
Υλικά
  • 2 φύλλα το ετοιμο
  • 1 ποτήρι κρασιού λάδι
  • 2 ποτήρια νερού καρύδια κοπανισμένα
  • 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι γλυκού κανέλλα
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού γαρίφαλλο
Για το σιρόπι
  • 2 φλυτζάνια ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι νερό
  • 1/2 φλυτζάνι μέλι
Εκτέλεση
  • Ανακατέψτε ολα τα υλικά εκτός το λάδι.αλείψτε ενα ενα τα φύλλα με λάδι και απλώστε το μείγμα.πιάστε ενα ενα τα φύλλα και τσαλακώστε σουρώνοντας τα. Ετσι εχετε δυο μακριές λωρίδες τις βάζετε κυκλικά στο ταψι.
  • Αλείφετε το γλυκό μ'ενα ποτήρι κρασιού λάδι και ψήστε στούς 180 βαθμούς για 1/2 ωρα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5818
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 01-05-2009 15:18
 
Πολύ μου αρέσουν τα σαραγλί! Τα κάνω και εγώ αλλά τα σουρώνω βάζοντας μια λεπτή βέργα ή βελόνα πλεξίματος και τραβώντας την έχουμε το σούρωμα. Εσύ πως το κάνεις? Υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος?
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 28/12/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός