Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κότσι χοιρινό μαριναρισμένο σε μπύρα
Κότσι χοιρινό μαριναρισμένο σε μπύρα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από sgr   
Πέμπτη, 30/04/09

dscn5427_400

Υλικά
  • 1 χοιρινό κότσι
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • 1-2 φύλλα δάφνης
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • ρίγανη                          
  • αλάτι,  πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένουμε το κότσι και το στεγνώνουμε.
  • Το αλατοπιπερώνουμε, το αλείφουμε με τη μουστάρδα, και το βάζουμε σε ένα βαθύ γυάλινο ή πλαστικό σκεύος. Το περιχύνουμε με το μπύρα και προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης.
  • Αφήνουμε να μαριναριστεί 12 ώρες ή όλη νύχτα, γυρίζοντάς το συχνά.
  • Το βάζουμε στη γάστρα μαζί με τη μαρινάδα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 περίπου ώρες, ώσπου να ροδοκοκκινήσει. 
  • Για μεγαλύτερες ποσότητες, διπλασιάζουμε ή τριπλασιάζουμε τα υλικά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 33216
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (10)
1. 02-05-2009 10:48
 
Είχα φάει σε μαγαζί κότσι και μου άρεσε πάρα πολύ. Εχω πάρει 2 κότσια και τα έχω καταψυξη γιατί δεν ήξερα πως να τα κάνω είχα βρεί κάτι συνταγές που δεν με ενθουσιαζαν νομίζω οτι αυτή είναι πολύ καλή απλή και εύκολη.
 
vanpet
2. 02-05-2009 16:20
 
Πωπώ, πώς μου αρέσει αυτό που βλέπω! Αλλά με το πρόβλημα του δοντιού μου θα κάνω λίγη υπομονή για να το φτιάξω. Λίζα, το κότσι πρέπει να έχει πέτσα; :?
 
despoinaki
3. 02-05-2009 20:06
 
Όχι δεν είχε πέτσα Δέσποινα. Το καθάρισε ο χασάπης.
 
sgr
4. 02-05-2009 21:05
 
δεν εχω φαει ποτε τετοιο μεζεδακι!μπραβο sgr!!
 
margarita79
5. 02-05-2009 21:56
 
Sgr, τι ωραίο μεχεδάκι είναι αυτό; Μπήκε στα αγαπημένα απ ότι κατάλαβες για άμεση εκτέλεση :p  
 
Κάνω το ίδιο ακριβώς με κοτόπουλο ολόκληρο ή μικρά κοτοπουλάκια, τα ίδια υλικά χωρίς τη δάφνη στο ταψάκι και βρέξιμο συχνό με τη σαλτσούλα. Γίνεται πολύ νόστιμο και με πολύ τραγανή και ροδαλή πετσούλα.Δοκίμασέ το και θα δεις ;)
 
Fey
6. 03-05-2009 18:41
 
Το έφτιαξες τελικά? :upset Φαίνεται υπέροχο και μου άνοιξες την όρεξη! Σλουρπ!
 
Mary
7. 03-05-2009 19:09
 
Πολύ ωραίο Λίζα! Στη βάφτιση του γιού μου είχαμε κότσι και άρεσε σ΄όλους. Οταν είναι καλοψημένο είναι φοβερό!
 
voula
8. 03-05-2009 23:17
 
Κι εγώ πρώτη φορά πειραματίστηκα με το κότσι. Ο Χάρης... μάλλον με παντρεύεται μετά από αυτό ..... :p ξετρελλάθηκε !
 
sgr
9. 21-12-2011 11:05
 
ego se autin tin sintagi pros8esa kati akoma den ksero an 8a petixi giati simera 8a fao mazi me tin mpira erikska mesa 3 skelides skordo komenes se rodeles dendrolivano 3 klonarakia kai ena kremidi komeno sta 4 pisteuo oti 8a dosi mia X-tra geusi sto idi nostimo kotsi
 
GeronimoGR
10. 21-12-2011 11:39
 
Γιατί όχι ? Η μαγειρική φαντασία θέλει. Πιστεύω κι έτσι θα είναι εξτρα νόστιμο.
 
sgr

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/10/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός