Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καζάν ντιπί Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Σάββατο, 02/05/09
Υλικά
  • 1 κουπα ριζαλευρο
  • 4 κουπες γαλα
  • 1 κουπα ζαχαρη
  • 1 κουπα ζαχαρη αχνη.
Εκτελεση
  • Σε μια κατσαρολα ζεσταινουμε το γαλα το ριζαλευρο και τη ζαχαρη.
  • Σ'ενα ταψι βουτυρωμενο το πασπαλιζουμε με την ζαχαρη αχνη και μετα ριχνουμε την κρεμα που εχουμε ζεστανει.
  • Το βαζουμε  στον φουρνο και το αφηνουμε να καραμελωσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6935
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 03-05-2009 12:49
 
Νίτσα, έχω να σου κάνω μερικές ερωτήσεις: 
1. Η κρέμα πήζει κανονικά στην κατσαρόλα πριν τη βάλουμε στο ταψί; 
2.Στους πόσους βαθμούς θα ψήσουμε την κρέμα και για πόση ώρα; 
3. Καραμελώνει από μόνη της η κρέμα; 
Ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντηση. :zzz
 
despoinaki
2. 03-05-2009 23:52
 
Επειδή κι εγώ έχω τις ίδιες απορίες μήπως μπορείς να είσαι λίγο πιο αναλυτική στις συνταγές σου.
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 )