Υλικά
- 1 κουπα ριζαλευρο
- 4 κουπες γαλα
- 1 κουπα ζαχαρη
- 1 κουπα ζαχαρη αχνη.
Εκτελεση
- Σε μια κατσαρολα ζεσταινουμε το γαλα το ριζαλευρο και τη ζαχαρη.
- Σ'ενα ταψι βουτυρωμενο το πασπαλιζουμε με την ζαχαρη αχνη και μετα ριχνουμε την κρεμα που εχουμε ζεστανει.
- Το βαζουμε στον φουρνο και το αφηνουμε να καραμελωσει.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6935 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |