Υλικά
- 1 πακετο φυλλο κρουστας
- 300 γρ.φετα
- 200 γρ.γκουντα
- 200 γρ. ρεγγατο
- 1 ποτηρι λαδι
- 1 κουταλια μπεκιν
- 4 αυγα
- μπεικον
- αλατι-πιπερι
Εκτέλεση
- βαζουμε τα φυλλα στη φορμα ανοιγωντας μια τρυπα στη μεση .
- λαδωνουμε τα δυο πρωτα φυλλα και βαζουμε λιγη γεμιση.
- συνεχιζουμε βαζοντας φυλλο και γεμιση.
- στη ζυμη τ'ασπραδια τα χτυπαμε χωρια μαρεγκα και μετα τα ενωνουμε με τ'αλλα υλικα.
- ψηνουμε για μιση ωρα στους 180 βαθμους.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10467 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |