Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρνάκι γκραντέν Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
6 φέτες από Αρνίσιο μπούτι
1 κουτ. Ελαιόλαδο
2 βολβοί φινόκιο
250 γρ. σε ροδέλες Κρεμμύδι(α)
1 κουτ. Αλεύρι
500 γρ. Ζωμός λαχανικών
2 κουτ. Γλυκού Μουστάρδα
1 κουτ. Ψιλοκομμένος Μαϊντανός
4 κουτ. Τριμμένο Ψωμί
100 γρ. Τριμμένο να λιώνει Τυρι(ά)

Τρόπος παρασκευής
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Καθαρίζετε τις φέτες του κρέατος από λίπος και τις βάζετε ανάμεσα σε 2 φύλλα χαρτί ψησίματος.
Τις χτυπάτε μα βαριδάκι, να πλατύνουν.
Ζεσταίνετε το λάδι και τηγανίζετε το κρέας για μισό λεπτό την κάθε πλευρά και τα κρατάτε στην άκρη.
Βράζετε τους βολβούς του φινόκιο σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά και κόβετε στα τέσσερα.
Τηγανίζετε τα κρεμμύδια και προσθέτετε το αλεύρι και τον ζωμό σιγά - σιγά.
Ανακτεύετε και βράζετε να πήξει η σάλτσα.
Προσθέτετε τη μουστάρδα και τον μισό μαϊντανό.
Αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με 1 κουτ.
Τρίμματα τη βάση από ένα πυρίμαχο ταψάκι.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )