Τη συνταγή τη βρήκα στο ίντερνετ. Τα έφταξα χθες και έγιναν πιο γευστικά απ' ότι περίμενα γι' αυτό σας δίνω τη συνταγή. Τη δεύτερη μέρα είναι καλύτερα. Τα έψησα λίγα λεπτά περισσότερο απ' ότι υποδεικνύει η συνταγή. Υλικά
- 500γρ. μαργαρίνη μαλακή
- 5 αυγά
- 250γρ. ζάχαρη άχνη
- 700γρ. αλεύρι
- Βανίλια
Επιπλέον:- Μαρμελάδα βερίκοκο
- Ινδική καρύδα, τρούφα σοκολάτα
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ την άχνη με τη μαργαρίνη σε αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και τέλος τη βανίλια.Ανακατεύοντας απαλά με το χέρι, προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο. Με την πρέσα των μπισκότων, κόβουμε διάφορα σχήματα (ζυγό αριθμό γιατί μετά θα τα κολλήσουμε μεταξύ τους), τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 12 περίπου λεπτά. Τα βγάζουμε και όταν κρυώσουν, τα κολλάμε μεταξύ τους με σφιχτή μαρμελάδα βερίκοκο (αν δεν είναι σφιχτή, τη ζεσταίνουμε λίγο να εξατμιστούν τα πολλά υγρά). Με πινελάκι αλείφουμε τριγύρω με μαρμελάδα και τα βουτάμε σε ινδική καρύδα ή τρούφα σοκολάτα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 14506 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |