Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Τυροπιτάκια Νο.07 (κρασάτα) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από xrysa   
Τρίτη, 05/05/09
pitakia
Υλικά
  • 1 ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
  • 1 ποτήρι του νερού κρασί άσπρο
  • αλεύρι φαρίνα όσο σηκώσει (περίπου 1/2 κιλό)
  • 1/2  κ.γ αλάτι.
Εκτέλεση
Ζυμώνεις μέχρι να έχεις μια ζύμη μαλακή που να μην κολάει στα χέρια και μετά γεμίζεις με τυρί ή ότι άλλο θες.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 4537
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 07-05-2009 09:49
 
Γεια στα χέρια σου. Θα τα φτιάξω να τα δοκιμάσω. Φαίνονται υπέροχα.
 
sgr
2. 07-05-2009 09:55
 
Την συνταγή την έβαλα στο φόρμουμ και δεν έδωσα περισσότερες οδηγίες, ευχαριστώ πολύ όποιον την μετέφερε :)  
Να πω ακόμα ότι για να καταλάβετε πότε η ζύμη είναι έτοιμη δοκιμάστε να την ανοίξετε,αν δεν σπάει είναι εντάξει ,αν σπάει θέλει λίγο αλεύρι ακόμη. Αφήστε την να ξεκουραστεί περίπου 30'. 
Η γέμιση στα συγκεκριμένα τυροπιτάκια έχει 150γρ. γιαούρτι, 150 γρ, φέτα, 100 γρ κίτρινα τυριά και λίγο άσπρο πιπέρι.  
Οταν φτιάξουμε τα τυροπιτάκια τα περνάμε με κρόκο αυγό και τα ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 180. Γίνονται 30 κομμάτια. 
Η συνταγή είναι από περιοδικό Τηλεόρασης.
 
xrysa
3. 07-05-2009 10:37
 
ΜΜΜΜτιμαΜΜΜ!!!!!! Πρέπει να είναι πολύ νόσ
 
vanpet
4. 07-05-2009 16:44
 
Χρύσα και εγώ θα την δοκιμάσω σίγουρα αυτή την συνταγή ;)
 
ekaterini
5. 08-05-2009 12:59
 
Χρύσα λες αμα τα φτιάξω να κάνω μετά ..χικ χικ χικ !!!! :zzz  
δείχνουν υπέροχα γεια στα χέρια σου!!
 
mb04

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 14/05/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός