Υλικά
- 1 ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
- 1 ποτήρι του νερού κρασί άσπρο
- αλεύρι φαρίνα όσο σηκώσει (περίπου 1/2 κιλό)
- 1/2 κ.γ αλάτι.
Εκτέλεση Ζυμώνεις μέχρι να έχεις μια ζύμη μαλακή που να μην κολάει στα χέρια και μετά γεμίζεις με τυρί ή ότι άλλο θες. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6323 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |