Υλικά (για 2 άτομα) - ½ μεγάλο μαρούλι πλυμμένο, στραγγισμένο και κομμένο σε χοντρά κομμάτια
- 1 καρότο περασμένο από τον τρίφτη του τυριού
- 1 αγγουράκι σε φέτες
- ½ κονσέρβα ψίχα καβουριού
- 2 φέτες ανανά από κονσέρβα κομμένες σε κύβους
Για τη σως - 2 κ.σ. μαγιονέζα
- ½ κ.γ. κέτσαπ
- 2 κ.γ. ζωμό καβουριού από την κονσέρβα
- 2 κ.γ. σιρόπι ανανά από την κονσέρβα
- Αλάτι, λευκό πιπέρι
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το μαρούλι με το καρότο και τον ανανά σε σαλατιέρα.
- Ρίχνουμε από πάνω το καβούρι και στολίζουμε με τις φέτες αγγουριού.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σως ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές, παχύρευστο μείγμα και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
- Σερβίρουμε αμέσως ώστε να αποφύγουμε να μαλακώσει το μαρούλι από τη σως.
Η επιτυχία είναι σίγουρη....οπότε θα σας ευχηθώ καλή απόλαυση!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 14784 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |