Έχει υποβληθεί από Flora
|
Κυριακή, 10/05/09 |
Υλικά (για 2 άτομα) - ½ στήθος κοτόπουλου
- 1 μικρό μαρούλι χονδροκομμένο
- 2 κ.σ. καλαμπόκι
- 2 φέτες μπέικον
- 2 κ.σ. κρουτόν
- Φλούδες παρμεζάνας
- Αλάτι, κάρυ, πάπρικα
Για τη σως - 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- ½ σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1 κ.γ. λευκό μπαλσάμικο
- Αλάτι, πιπέρι λευκό
Εκτέλεση - Φιλετάρουμε το στήθος κοτόπουλου. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα και κάρυ. Ζεσταίνουμε καλά την επιφάνεια ψησίματος και ψήνουμε για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Παράλληλα ψήνουμε και το μπέικον. (Το οποίο μπορούμε και να παραλείψουμε.)
- Στο μεταξύ, αναμειγνύουμε τα υλικά της σως και περιχύνουμε το κομμένο και στεγνωμένο μαρούλι. Ανακατεύουμε καλά, να πάει παντού.
- Κόβουμε σε κομμάτια το κοτόπουλο και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Προσθέτουμε και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με τα κρουτόν και τις φλούδες παρμεζάνας.
- Στολίζουμε με τις φέτες μπέικον κομμένες στα δύο, αν δεν τις έχουμε ψιλοκόψει μαζί με το κοτόπουλο, και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 17525 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 28/04/11 )
|