Υλικά Για το σιροπι - 4 ποτηρια νερο
- 1 ποτηρι μελι
Για τη κρέμα - 200 γρ.βουτυρο
- 1 ποτηρι αλευρι
Εκτελεση
- Ζεσταινουμε στην κατσαρολα τα υλικα της κρεμας και μετα ριχνουμε μεσα το σιροπι που ετοιμασαμε απο πριν και το βρασαμε για 5 λεπτα.
- Ανακατευουμε να δεσει και την σερβιρουμε οπως και την μουσταλευρια.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4065 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |