Σελίδα 2 από 2 Νόστιμες, ζουμερές και πολυ ελληνικές μπριζολίτσες! Υλικά - Μπριζόλες χοιρινές κόντρα
- Ντομάτες σε φέτες
- Τυρί φέτα σε φέτες
- Λίγο λάδι
- Αλάτι, πιπέρι, ριγανη, παπρικα
Εκτέλεση Ξεπλένουμε και αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Τις βάζουμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε λίγη πάπρικα και λίγη ρίγανη. Σκεπάζουμε την κάθε μπριζόλα με τυρί φέτα κομμένο σε λεπτές φέτες και από πάνω βάζουμε φέτες ντομάτας τις οποίες έχουμε αλατίσει ελαφρά. Ρίχνουμε ριγανη,παπρικα και λίγο λάδι. Μπορούμε είτε να τις ψήσουμε στο φούρνο με αντιστάσεις πάνω κάτω για μια ώρα περίπου προσθέτοντας στο πυρέξ ελάχιστο νερό γιατί θα βγάλουν οι ντομάτες υγρά ή για πιο σύντομα μπορούμε να τις ψήσουμε ελαφρά στο γκριλ ισα να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές (πριν βάλουμε την ντομάτα και τη φέτα ) και μετά να τις βάλουμε κανονικά στο φούρνο για ακόμα μίση ώρα μέχρι να ψηθεί καλά η ντομάτα. (Μπορούμε να συμπληρώσουμε αν θέλουμε και κρεμμύδι σε φέτες πριν βάλουμε τη φέτα ή ακομα και πιπεριά). Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 22146 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|