Υλικά: - 1 μπούτι αρνάκι 1.200γρ.
- 600γρ. πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
- 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κλαδάκι δεντρολίβανο
- 1 κουταλιά σούπας ρίγανη
- 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το αρνάκι σε μερίδες. Το βάζουμε σε ταψί με τις πατάτες. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το λάδι, τη ντομάτα, τα μυρωδικά, το αλάτι, τα κρεμμύδια και το τυρί. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο (εγώ το έψησα σε πήλινο γιουβέτσι με καπάκι) και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6129 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |