Έχει υποβληθεί από THEOHARIS
|
Τρίτη, 26/05/09 |
Υλικά - 2 φιλέτα ξιφία
- 1-2 πράσινες πιπεριές κομμένες στα 4
- 2 ντομάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο στα 4 και ξανά στα δύο οριζόντια ώστε να έχουμε μεγάλα κομμάτια
- 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμός μισού λεμονιού
- ρίγανη
- αλάτι , πιπερι
- ξύλινα καλαμάκι για σουβλάκι (που έχουμε μουλιάσει σε νερό για 1 ωρίτσα)
Εκτέλεση - Κόβουμε τον ξιφία σε κύβους. Τον βάζουμε σε ένα γυάλινο μπολ μαζί με τα υλικά μας και τα αφήνουμε να μαριναριστούν( ανακατεύοντάς τα 1-2 φορές) για τουλάχιστον μία ώρα.
- Παίρνουμε τα καλαμάκια και περνάμε εναλλάξ πιπεριά, ξιφία, κρεμμύδι, ξιφία, ντομάτα ξιφία κοκ.
- Στο ταψί του φούρνου στρώνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε τα σουβλάκια.
- Τα ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για περίπου 15-20 λεπτά (ανάλογα το φούρνο)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6445 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/07/11 )
|