Είναι για μπουφέ...για μεζέ...σαν συμπληρωματικό στο φαγητό σας!! Οτι εσείς θέλετε!!! Η φίλη μου η Βάσω όταν της έκανα το τραπέζι ήθελε πάντα να της κάνω κι αυτό!! Οπότε μαζί με το σνίτσελ το χοιρινό ή το κοτόπουλο και τις πατατούλες, το ρυζάκι σας...την επόμενη φορά δοκιμάστε το και θα σας αρέσει!! Υλικά - Άσπρα μανιτάρια φρέσκα.....και όσα θέλετε να φάτε
- Γαλέτα (φρυγανιά τριμμένη)
- Αυγά χτυπημένα (ανάλογα με τον αριθμό των μανιταριών)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα ( μόνο ελαιόλαδο. Με τα άλλα έχει μια μυρωδιά το μανιτάρι)
Εκτέλεση Καθαρίζετε τα μανιτάρια. Βγάζεται δλδ το κοτσάνι απο κάτω και το λεπτό στρώμα της φλούδας που έχουν πάνω τους. Αν δεν το έχετε ξανακάνει, δεν πειράζει...χαλάστε ενα δυο μανιτάρια!! Δε χάλασε και ο κόσμος!! Τα πλένετε βάζοντάς τα κάτω απο τρεχούμενο νερό (χωρίς να τα τρίβετε) και τα σκουπίζετε ελαφριά με μια πετσετούλα ή χαρτί κουζίνας. Τα πολύ μεγάλα τα κόβετε όπως εσείς θέλετε, οριζόντια κάθετα, δεν έχει σημασία. Φτάνει μεσα στο τηγάνι να μπορούν να μαγειρευτούν! Μέσα στα αυγά, βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και τα χτυπάτε καλά. Βουτάτε τα μανιτάρια στο αυγό, μετά στη γαλέτα και τα τηγανίζετε. Οταν τα βγάζετε να τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί. Τρώγονται και κρύα!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 11222 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |