Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καλιτσουνάκια κρητικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sokolatina   
Παρασκευή, 29/05/09
Υλικά
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
  • νερό (τόσο όσο η ζύμη ζυμώνοντάς την να μην κολλάει στα χέρια μας)
  • 1/2 φλυτζανάκι του καφέ τσικουδιά (αν δεν εχετε δεν πειραζει), οσο για τη γεμιση ειναι πολυ απλη
  • 1κιλο μυζηθρα
  • 2 αυγα-δυοσμο αναλογα ποσο σας αρεσει
  • αλατακι
Εκτέλεση
  • Τα κόβετε με το πιατάκι στρογγυλά, τα κλείνετε σε μισοφέγγαρα, τα πατάτε στις άκρες με την άκρη του πιρουνιού.
  • Τα αλείφετε με αυγό και τα ψήνετε .

Γίνονται και τηγανιτα και κανεις δε μπορει να φαει μονο ενα!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 4658
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 01-06-2009 00:36
 
απιθανα πρεπει να ειναι.. η τσικουδια πρεπει να τα κανει λιγο τριφτα ?θα δοκιμασω!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 31/05/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός