Υλικά
- 1/2 μυδια ψύχα{καθαρισμένα)
- 15 μύδια με το κελυφος
- 1/2 ποτηρι του νερου ελαιολαδο
- 8 σκελιδες σκορδο κομμενο σε φετες
- 1/3 ματσο μαυντανο ψιλοκομμένο
- αλάτι - πιπερι - θυμάρι τριμμένο
- 1/3 ποτήρι του νερού ούζο
- 1/3 ποτήρι νερό
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο,ρίχνουμε ολα τα μύδια (καθαρισμένα και με το κέλυφος)να τσιγαριστουν και αυτά.Αφου γίνει η διαδικασία αυτή ρίχνουμε τον μαιντανο,αλάτι,πιπέρι και το θυμάρι.Βάζουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι σχεδόν να πιεί τα νερά του.Τότε το σβήνουμε με ουζο και το ορεκτικό μας ειναι ετοιμο. Η ετοιμασία του μεζέ ειναι 15 λεπτά. π ρ ο σ ο χ η την ωρα του σβησίματος με το ουζο στον αποροφητήρα σας. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 10235 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |