Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Προσούτο με πεπόνι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Flora   
Κυριακή, 07/06/09
proshiutto_e_melone_400

Ένα κλασσικό ιταλικό και πολύ καλοκαιρινό antipasto, με ιδιαίτερη γεύση για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας.

Υλικά
  • ½ πεπονάκι σε φέτες καλά παγωμένο
  • Ανάλογες φέτες προσούτο (περίπου 6) πολύ λεπτές κομμένες
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ρόκα & τοματίνια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση

Απλά τυλίξτε τις φέτες πεπονιού με το προσούτο και τρίψτε από πάνω φρέσκο πιπεράκι. Απλώστε σε πιατέλα και γαρνίρετε με φύλλα ρόκας και τοματίνια.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6672
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 09-06-2009 10:41
 
Φλωράκι μου, με χτυπησες αλύπητα με αυτην σου την παρουσίαση !!!!!!!! λατρεύω το προσούτο με το πεπόνι. 
Ο Γκι εξακολουθεί και ζωγραφίζει !!! 
η φωτογραφια έχασε ένα λαμπρό ταλέντο!! 
 
φιλάκια πολλά-πολλά
 
MB04
2. 10-06-2009 09:02
 
Μαράκι, είναι πράγματι πολύ καλοκαιρινό!! 
Ευχαριστούμε πολύ ;) 
Φιλιά στα μουτράκια σου :zzz
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 31/03/11 )