Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Σάλτσες και Σούπες arrow Χορτόσουπα βελουτέ (παραδοσιακή γαλλική)
Χορτόσουπα βελουτέ (παραδοσιακή γαλλική) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από melita   
Δευτέρα, 08/06/09
Για την συγκεκριμένη συνταγή ευχαριστώ τη φίλη μου Σπυριδούλα που μου την παραχώρησε για δημοσίευση.
Υλικα (για 4 ατομα περιπου):
  • 4 πατατες
  • 2 καροτα
  • 1 ασπρο ρεπανι
  • 20 γρ κλωναρια σελινο
  • 2 ασπρα του πρασου
  • 1 λιτρο νερο βραστο
  • αλατι-πιπερι
  • 1 κομματακι βουτυρο φρεσκο 
  • 2 κουταλιες της σουπας κρεμα γαλακτος
Εκτελεση:
  • Πλενετε και κόβετε τα χορταρικά σε μεγάλα κομμάτια. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με το βραστό νερό, αλατι-πιπερι και βραζετε για 30 λεπτα.
  • Στραγγιζετε και κρατατε το ζουμι. Βαζετε τα λαχανικα στο μιξερ και γυρνατε για 5 δευτερολεπτα. Ξαναβαζετε τον πουρε στο ζουμι και προσθετετε το βουτυρο.

Αν βάλετε κρεμα γάλακτος, πρεπει να δεσετε τη σουπα σε χαμηλη φωτια, ανακατευοντας ελαφρα.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 12891
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 27/11/12 )