Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ομελετα "σουφλε" τυρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από melita   
Δευτέρα, 08/06/09
Υλικα (για 4 ατομα):
  • 80 γρ γραβιερα τριμμενη 
  • 7 αυγα
  • αλατι-πιπερι
  • 2 κουταλιες της σουπας κρεμα γαλακτος
  • μερικες σταγονες χυμο λεμονιου
  • βουτυρο
Εκτελεση:
  • Χτυπηστε τους κροκους των αυγων, το αλατι, το πιπερι, τη κρεμα γαλακτος και τη μιση γραβιερα μεχρι το μιγμα να αποκτησει μια αφρωδες υφη. Βαλτε στην ακρη αυτο το παρασκευασμα.
  • Χτυπηστε τα ασπραδια των αυγων μαρεγκα με λιγο αλατι και τον χυμο λεμονιου. Ενσωματωστε τη μαρεγκα στο πρωτο μιγμα πολυ απαλα με μια ξυλινη κουταλα.
  • Βουτυρωστε ενα ταψι για το φουρνο. Χυστε το μισο παρασκευασμα, προσθεστε την υπολοιπη γραβιερα και χυστε επανω το υπολοιπο μιγμα.
  • Ψηστε την ομελετα σε μετριο φουρνο για 20 λεπτα περιπου και σερβιρετε τη ζεστη οπως τα σουφλε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 8781
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 11-06-2009 01:00
 
μμμ. γρηγορες νοστιμιες!!!!Μελιτακι μας ευχαριστουμε :p
 
matina
2. 11-06-2009 15:51
 
Eγω σε ευχαριστω πατριδα μου ,για τα καλα σου λογια.
 
melita
3. 11-06-2009 16:03
 
πολυ ωραια!εχω και αυγουλακια φρεσκα!μπραβο μελιτα
 
margarita79
4. 12-06-2009 11:13
 
Να εισαι καλα Μαργαριτα μου.
 
melita

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/01/10 )