Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Διεθνής Κουζίνα arrow Ντοματόσουπα κρύα (Γκασπάτσο απο την Ιισπανία)
Ντοματόσουπα κρύα (Γκασπάτσο απο την Ιισπανία) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 11/06/09
Υλικά
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια  ψιλοκομμένα
  • 3 ψιλοκομ. κόκκινες πιπερίτσες
  • 150 γραμ.  ψίχα  ξερού ψωμιού
  • 4 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές της σούπας ξίδι
  • 2 κουταλάκια  του γλυκού πάπρικα
  • 2 τριμμένα αγγουράκια
  • ½ κουταλιά της σούπας αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού  πιπέρι
  • 1 ποτηράκι του κρασιού  ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες ,τις κόβουμε στο μπλέντερ και τις κάνουμε πολτό, Προσθέτουμε το κρεμμύδι  , τις πιπεριές το αγγούρι, και την ψίχα του ψωμιού  το σκόρδο και την πάπρικα, το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε στο μπλέντερ. Χτυπούμε στο γουδί το αλάτι και το ξύδι, και το πιπέρι και τα βάζω μαζί με το πολτό όλα μαζί σε μια λεκάνη στο ψυγείο  για δυο  ώρες περίπου. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αγγούρι τριμμένο και μερικά παγάκια και σερβίρουμε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 6438
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 11/06/09 )