Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πρασόρυζο No.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από melita   
Παρασκευή, 12/06/09
Υλικά:
  • 8 τεμ.πράσο (το λευκό μέρος)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ ψιλοκομμένο άνηθο
  • 200 γρ.ρύζι
  • 3 κ.σ χυμό λεμονιού
  • 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 100 γρ. ζωμός λαχανικών
  • αλάτι -πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και χοντροκόβουμε τα πράσα.Τα σωτάρουμε στο λάδι, με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών,το αλάτι, το πιπέρι. Τα αφήνουμε να βράσουν για 5-8 λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι (περίπου 12 -15 λεπτά) και να απορροφήσει όλο το ζωμό.
Στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, τον ψιλοκομμένο άνηθο και σερβίρουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10398
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 11-04-2010 03:26
 
ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΩ ΑΥΓΟΛΕΜΟΜΟ (2 ΑΥΓΑ ΚΑΙ 1 ΛΕΜΟΝΙ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΡΛΙΑ...
 
zerofireline

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 15/03/12 )