Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μελόπιτα γρηγορη και ευκολη Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από melita   
Παρασκευή, 12/06/09
Υλικα (για μεσαίο ταψί):
  • 2 φύλλα σφολιατας
  • 300 γρ ανθοτυρο
  • 2 φλ. μέλι
  • 1 κουταλια της σουπας κανέλα
  • 6 αυγα
  • 1 φλ. ζαχαρη αχνη
  • 1 φλ. καρυδοψιχα
Εκτελεση:
  • Λιωμουμε με το πιρούνι το ανθοτυρο.Προθερμαινουμε το φουρνο στους 180 βαθμους.
  • Σε μια λεκανη ζαχαροπλαστικης βάζουμε το ανθοτυρο,τα αυγα ,τη ζαχαρη ,το μελι,την καρυδοψιχα και την κανελα.Ανακατευουμε με ενα κουταλι και η γεμιση μας ειναι ετοιμη.Λαδωνουμε ενα παραλληλογραμμο ταψι και απλωνουμε το ενα φύλλο σφολιάτας.Στρωνουμε τη γεμιση μας και σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο της σφολιατας.
  • Λαδωνουμε καλα και τρυπαμε με ενα πηρουνι το πανω φύλλο.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 35 λεπτα περιπου.Βγαζουμε απο το φουρνο και πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη και κανελα.
Τρωγεται ζεστη.
Καλη σας επιτυχια!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5534
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 15/06/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός