Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αχλάδια σε σιρόπι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από melita   
Τρίτη, 16/06/09
Υλικά
  • 150 ml μηλόξιδο
  • 175 γρ ζαχαρη καστανη
  • 125 ml νερό
  • 1-2 ξυλαρακια κανελας
  • 3 γαρυφαλα ολοκληρα
  • 3-4 κομματια απο φλούδα λεμονιου
  • χυμος ενος λεμονιου
  • 6 μεγάλα ωριμα αχλαδια
Εκτέλεση
  • Βαζετε ολα τα υλικά εκτος απο τα αχλαδια, σε μεγαλο τηγανι. Ζεσταινετε και ανακατευετε να διαλυθει η ζαχαρη.
  • Ξεφλουδιζετε τα αχλαδια χωρις να κοψετε το κοτσανακι τους.
  • Τα βαζετε στο τηγανι με το σιροπι και τα γυριζετε μια-δυο φορες, να σκεπαστουν απο το σιροπι.
  • Σκεπαζετε το τηγανι και σιγοβραζετε για 10-15 λεπτα.
  • Βγαζετε και τακτοποιειτε σε πιατελα.
  • Βραζετε λιγο ακομα το σιροπι να "δεσει", περιχυνετε τα αχλαδια και σερβιρετε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3027
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 22/06/09 )