Ένα διαφορετικό αλλά πολύ καλοκαιρινό κέικ που βρήκα στο περιοδικό Real Food.Μας άρεσε πολύ και σας το παρουσιάζω... Υλικά - 1 φλυτζάνι τσαγιού πολτοποιημένο πεπόνι
- 200γρ.τυρί κρέμα
- 1 φλυτζάνι τσαγιού βούτυρο μαλακό
- 2 κ.σ. παπαρουνόσπορο
- 2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη άχνη
- 3 φλυτζάνια τσαγιού αλέυρι που φουσκώνει μόνο του
- 4 μεγάλα αυγά
Εκτέλεση - Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, να αφρατέψουν.
- Αδειάζουμε σε φόρμα κέικ, αφού τη βουτυρώσουμε καλά και την αλευρώσουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50-60’ (ανάλογα το φούρνο).
Ταιριάζει πολύ με παγωτό ή σορμπέ. Εγώ το σέρβιρα με σορμπέ πεπόνι. Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 9572 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |