Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Τοπικές συνταγές arrow Λουκάνικα Σπετσοφάι Πηλιορείτικο
Λουκάνικα Σπετσοφάι Πηλιορείτικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Δευτέρα, 22/06/09
Υλικά & Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε 250 γρ. κρεμμύδι σε φέτες, προσθέτετε 3 πιπεριές, σκόρδο και 4 Λουκάνικα τ.Τρικάλων  κομμένα και ελαφρά τηγανισμένα. Σβήνετε με άσπρο κρασί και σκεπάζετε το σκεύος. Προσθέτετε 500 γρ. φρέσκιες ντομάτες, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και βράζετε χωρίς καπάκι μέχρι το φαγητό να πιεί τη σάλτσα του.
 

Σημέιωση :Η Αυθεντική  συνταγή του Πηλειορείτικου Σπετζοφάι  επιβάλει  μαζί με την ντομάτα και το λουκάνικο να τηγανίζουμε και πιπεριές και μάλιστα καυτερή,
 Πολλές φορές οι γιαγιάδες μας  πρόσθεταν μερικά κομάτια  τηγανισμένης μελιτζάνας  για πρόσθετη γλύκα! μαζί με  ελάχιστη ζάχαρη! Και για να είναι ελαφρύ όχι σκόρδο!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 29951
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 29-06-2010 16:50
 
ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ! ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΚΟΡΔΟ ΕΒΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΨΑ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ ΣΕ ΣΟΤΑΡΙΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
 
ahina

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/01/11 )