Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γέμιση κότας της μαμάς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από mariaZ   
Παρασκευή, 26/06/09
Υλικα
  • 1/2 kg. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 κρασοπότηρο κρασί
  • λάδι
  • ψίχα απο 2 ψωμιά
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα συκωτάκια με αλάτι και μείγμα μπαχαρικών για κότοπουλο (μπουκοβο-πιπέρι-σκόνη μουστάρδα) (αν δεν βρίσκετε το συγκεκριμένο μείγμα δεν πειράζει μπορείτε απλά να βάλετε πιπέράκι) και σβήνουμε με το κρασί.
  •  Ωστόσο έχουμε έτοιμη τριμμένη την ψίχα του ψωμιού και προσθέτουμε τμηματικά με τα υπόλοιπα υλικά (λογικά θα την πάρει όλη την ψίχα αλλά ίσως χρειαστεί και λιγότερη) το καταλαβαίνουμε όταν τα ζουμιά έχουν απορροφηθεί και υπάρχουν κομμάτια ψίχας που δεν έχουν τραβήξει ζουμί (ΠΡΟΣΟΧΗ δοκιμάστε λίγο αλλά προσέξτε να μην το φάτε όλο (διότι αν ξεκινήσεις την δοκιμή δεν μπορείς να σταματήσεις).
  • Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε το κοτόπουλο (το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με την γαλοπούλα) και ότι περισεύει το στολίζουμε γύρω απο το πουλερικό αφού ψηθεί.

Γίνεται ανάρπαστο και όσοι το δοκιμάζουν θέλουν την συνταγή.
Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8724
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 01-07-2009 20:26
 
Θα τη δοκιμάσω σύντομα! Μου φαίνεται πολύ ωραία και αν κρίνω από τα υλικά πρέπει όντως να είναι πολύ νόστιμη!
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 28/06/09 )