Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπιφτέκι κοτόπουλου με πέστο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 02/07/09
Μπιφτέκι κοτόπουλου {άλλη γεύση}!!! Από την  Χαλκιδική .

Υλικά
  • Κιμά από κοτόπουλο
  • Ελιές Πράσινες
  • 1 κουτ. γλυκού Πέστο σάλτσα
  • Καρότα μικρά
  • 1 κουτ. γλ. Baking Powder
  • ½ ποτ. κρασιού Λευκό κρασί
  • Αλατοπίπερο
Για το πέστο
  • 1 κούπας  ψιλοκομμένο βασιλικό φρέσκο
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο
  • ½  ή 1/3  της κούπας παρμεζάνα κατά βούληση η ποσότητα
  • 3 κουταλάκια ξύδι
  • 2 κουταλιές λεμόνι χυμό
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κουταλιά  τριμμένο κουκουνάρι
  • 1 κουταλιά  σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη
  • αλάτι  με προσοχή!!
Εκτέλεση
  • Κόβουμε τις ελιές σε μικρά κομματάκια.
  • Τρίβουμε το καρότο.
  • Ανακατεύουμε τα όλα τα παραπάνω υλικά.
  • Πλάθουμε τα μπιφτέκια.
  • Τα ψήνουμε στην ψηστιέρα, στο γκρίλ ή στον φούρνο,

Για το πέστο

Τα  δουλεύω καλά στο μπλέντερ, και τα φυλάω στο ψυγείο αεροστεγώς  όχι για πολύ,  περίπου  για 1 εβδομάδα.Το χρησιμοποιώ:  στις μακαρονάδες, σκέτο ή ανακατεμένο με κόκκινη σάλτσα  απλή, στις πίτσες, και κάνω και σαλάτα  με φρέσκα λαχανικά και ζυμαρικά


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4654
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 27/05/12 )