Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κουκιά Φρέσκα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 κιλό φρέσκα (όσο είναι ακόμη μικρά) κουκιά
1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μαρούλι (χονδροκομμένο)
1 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
το χυμό 1 λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο

Τρόπος παρασκευής
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κουκιά και τα κρεμμυδάκια. Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τα κρεμμυδάκια να σωταριστούν. Ρίχνουμε μέσα τα κουκιά και τα γυρίζουμε για λίγο. Προσθέτουμε το πιπέρι, το αλάτι και λίγο νερό. Αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά. Ανοίγουμε την κατσαρόλα και ρίχνουμε χοντροκομμένο το μαρούλι, ψιλοκομμένο τον άνηθο και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε να ψηθούν χωρίς να λιώσουν. Το φαγητό πρέπει να μείνει με λίγη πηκτή σάλτσα.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Κουπ πατ καλοκαιρινά σχέδια
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία