Μοσχαράκι με μπύρα και χρωματιστές πιπεριές |
|
Έχει υποβληθεί από margarita79
|
Τρίτη, 14/07/09 |
Σελίδα 1 από 2 Υλικά - 500 γρ μοσχάρι ποντίκι
- ¾ κουτάκι μπύρα
- 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
- 3 μικρές πιπεριές σε κυβάκια
- 1μιση κ.σ μουστάρδα.
- 5 κ.σ κρέμα γάλακτος(περίπου μισο ποτήρι)
- ¾ φλιτζάνι λάδι
- 1 κ.σ κέτσαπ
- 1 κ.γ ζάχαρη
- 1 πρέζα ρίγανη
- Αλατι, πιπέρι
Εκτέλεση | Πλένουμε το μοσχάρι και βάζουμε το λάδι στη χύτρα μας . Κόβουμε τις πιπεριές σε κυβακια τις αλατίζουμε ελαφρά και τις τσιγαρίζουμε στο λάδι μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Τις αφαιρούμε με μια τρυπητή και βάζουμε το κρεας,το αφήνουμε να τσιγαριστεί και προς το τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα οποία πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη να καραμελώσουν | | Σβήνουμε με τη μπύρα και ρίχνουμε πιπερι,ριγανη και τη μουστάρδα με την κέτσαπ. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για μίση ώρα. Ανοίγουμε τη χύτρα,αλατίζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και σχεδόν να δέσει η σάλτσα. | | Ρίχνουμε τις πιπεριές και την κρέμα γάλακτος και περιμενουμε να πάρει λίγες ακόμα βράσεις και να δέσει η σάλτσα εντελώς. Το φαγητό μας είναι έτοιμο!!Σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Καλή επιτυχία!! |
Προσθήκη ως Αγαπημένο (43) | Εμφανίσεις: 25770 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 16/05/10 )
|