Είναι τα πιο εύκολα και γρήγορα κουλουράκια. Τα φτιάχνω συχνα γιατί τα υλικά τους υπάρχουν πάντα στο σπίτι. Υλικά - 2 ποτήρια νερού χυμό πορτοκάλι
- 2 ποτήρια νερού σπορέλαιο
- 2 ποτήρια νερού ζάχαρη
- 1500 γρ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μπέκιν
- ξύσμα πορτοκαλιού
- λίγο κανέλλα
Εκτέλεση Ζυμώνουμε όλα τα υλικά ρίχνοντας λίγο – λίγο το αλεύρι γιατί θέλουμε μια ζύμη όχι σφιχτή. Πλάθουμε μπαστουνάκια ή κουλουράκια και τα κυλάμε σε κρυσταλλική ζάχαρη προαιρετικά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 39128 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |