Υλικά
- 1 κιλό γαρίδες
- 1/2 κούπα λάδι
- 1 κούπα ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1 κούπα φέτα χοντροκομμένη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- αλάτι-πιπέρι
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
Εκτέλεση - Καθαρίζουμε τις γαρίδες καλά αναιρώντας το κέλυφος και το έντερο.
- Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί, βάζουμε το σκόρδο ολόκληρο. Μόλις πάρει χρώμα βγάζουμε το σκόρδο και το πετάμε.
- Στο αρωματισμένο με σκόρδο λάδι ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε μέχρι να πάρουν το κόκκινο χρώμα. Στη συνέχεια βάζουμε τη ντομάτα και το αλατοπίπερο. αφήνουμε το μίγμα να βράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά της ντομάτας για 10-15 λεπτά.
- Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά
- Βάζουμε τη φέτα και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7718 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |