Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κεφτεδάκια καρπουζιού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Δευτέρα, 20/07/09
Υλικά
  • 2 φλιτζάνια ψίχα καρπουζιού
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι φαριν απ
  • 1 φλιτζάνι λάδι για το τηγάνισμα
  • 1/2 φλιτζάνι μέλι
  • 2 κουταλιές κανέλα για το πασπάλισμα
  • λίγο αλάτι
Εκτέλεση
  • Βάζουμε το καρπούζι στο μπλέντερ αφού το έχουμε καθαρίσει από τα κουκούτσια και το πολτοποιούμε.
  • Βάζουμε τον πολτό σε μπολ και προσθέτουμε αλευρι ώστε να γίνει χυλός.
  • Βάζουμε το λάδι να κάψει και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές.
  • Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και μετά σε μια πιατέλα και τις περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7257
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 22-07-2009 08:56
 
Όταν είχα πάει στη Μήλο είχα φάει μια φανταστική καρπουζόπιτα. Πιθανον να μου αρέσουν και τα ακρπουζοκεφτεδάκια! Θα τα δοκιμάσω κάποια στιγμή ...
 
mariaNeapoli
2. 22-07-2009 15:05
 
Για να πω την αλήθεια όχι μόνο δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά ούτε τα έχω ξανακούσει. Μου έκαναν βέβαια φοβερή εντύπωση. Είναι πιστεύω και μια καλή λύση όταν εχουμε αγοράσει μεγάλο καρπούζι και δεν λέει να καταναλωθεί. 
Παντως θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί μου φαντάζουν σαν δροσεροι λουκουμάδες !! 
 
έχεις και καρπουζόπιτα??? 
 
καλό σου απόγευμα!
 
mb04
3. 22-07-2009 18:50
 
Πω!Πω! Τα σάλια μου τρέχουν... Ωραία συνταγή!
 
REBEKKA
4. 23-07-2009 22:59
 
H syntag;h sas e;inai famtastiki, sygharitiria therma. Pano apo ola einai pol;y nostimi.
 
pastaflora
5. 28-07-2009 10:57
 
Είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά είχα όμως ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια...εχτές λοιπόν τα έφτιαξα σε σχήμα περισσότερο σαν λουκουμάδες....αφράτοι, νόστιμοι, με σκούρα σομόν σάρκα και υπέροχο ροδοκοκκίνισμα...μία γευστική πρόταση για ένα γρήγορο και εύκολο καλοκαιρινό επιδόρπιο.....που ξαφνιάζει... 
Υ.Γ απλά χρειάστηκε παραπάνω αλεύρι από αυτό που αναφέρεις για να γίνει ένα παχύρευστο μείγμα αλλά φαντάζομαι αυτό έχει σχέση και με την υφή του καρπουζιού.
 
ata

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/06/10 )