Υλικά
- 2 φλιτζάνια ψίχα καρπουζιού
- 1 φλιτζάνι αλεύρι φαριν απ
- 1 φλιτζάνι λάδι για το τηγάνισμα
- 1/2 φλιτζάνι μέλι
- 2 κουταλιές κανέλα για το πασπάλισμα
- λίγο αλάτι
Εκτέλεση - Βάζουμε το καρπούζι στο μπλέντερ αφού το έχουμε καθαρίσει από τα κουκούτσια και το πολτοποιούμε.
- Βάζουμε τον πολτό σε μπολ και προσθέτουμε αλευρι ώστε να γίνει χυλός.
- Βάζουμε το λάδι να κάψει και παίρνουμε κουταλιές από το χυλό και τηγανίζουμε και από τις δυο πλευρές.
- Τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και μετά σε μια πιατέλα και τις περιχύνουμε με μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7257 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |