Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Λαχανικά arrow Σουβλάκια Λαχανικών με Σόγια και Πιλάφι με Φρούτα
Σουβλάκια Λαχανικών με Σόγια και Πιλάφι με Φρούτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
1 μέτριο Κολοκυθάκια
1 μέτριο Κρεμμύδι(α)
1 μέτρια Κόκκινη(ες) πιπεριά(ες)
12 άσπρα Μανιτάρια
12 Ντοματάκια τσέρι
375 γρ. Τόφου στραγγισμένο

Τρόπος παρασκευής
*Μουσκέψτε 1 ώρα τα καλαμάκια σε νερό για να μην καούν στο ψήσιμο.
Κόψτε τις πιπεριές κομμάτια 2 εκ. και το κολοκυθάκι φέτες 1 εκ. Κόψτε το τόφου 24 κύβους και το κρεμμύδι 12 φέτες. Περάστε όλα τα υλικά σε 12 καλαμάκια, βάλτε τα σε μια πιατέλα και περιχύστε τα με τη Μαρινάτα. Σκεπάστε και βάλτε την πιατέλα στο ψυγείο 3 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Στραγγίστε τα σουβλάκια και κρατήστε τη μαρινάτα. Βάλτε τα σουβλάκια πάνω στη ζεσταμένη και λαδωμένη πλάκα ψησίματος. Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν αλείφοντάς τα μερικές φορές με τη μαρινάτα.
Σερβίρετε με Πιλάφι Φρούτων.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )