Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ρολά Ψαριού με Λαχανικά
Ρολά Ψαριού με Λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 10/06/07
Υλικά:
12 μικρές και λεπτές φέτες (στο σύνολο 500 γρ.) Ξιφίας
12 Ντοματίνια
3 Κολοκυθάκια
2 φέτες χωριάτικο Ψωμί
1 (ξύσμα και χυμό) Λεμόνι(α)
1 κουτ. σουπ. Κάππαρη
1 ματσάκι Ρόκα
4 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
1 σκελίδα Σκόρδο
Δεντρολίβανο
Φασκόμηλο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
Αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί, κόψτε το σε κυβάκια και ανακατέψτε τα με την κάππαρη, το ψιλοκομμένο σκόρδο και το ξύσμα λεμονιού.
Προσθέστε 1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια δεντρολίβανου και λίγη ρίγανη.
Τοποθετήστε λίγο από το μίγμα πάνω σε κάθε φέτα ξιφία και τυλίξτε τη σε ρολό, στερεώνοντάς το με μια οδοντογλυφίδα.
Πλύντε τα κολοκυθάκια, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε φέτες. Τοποθετήστε σε ένα πυρίμαχο σκέυος τα ρολά, ανάμεσα τους τις φέτες από τα κολοκυθάκια και τα ντοματίνια ολόκληρα (αφού τα πλύνετε). Ψήστε τα στο φούρνο για 12-13 λεπτά, γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρετέ τα πάνω σε πλυμένα και στεγνά φύλλα ρόκας.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )