Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου arrow Καλοκαιρινό γλυκάκι ψυγείου εύκολο
Καλοκαιρινό γλυκάκι ψυγείου εύκολο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από annakouki   
Παρασκευή, 31/07/09

ΤΟ γλυκάκι αυτό είναι πάρα πολύ εύκολο και κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις εγώ σας παραθέτω την δικιά μου.

Υλικά
  • 1/2 πακετο μπισκοτα πτι-μπερ
  • 1 κουταλια της σουπας βιταμ
  • 1 φακελακι κρεμα ανθος αραβοσιτου βανιλια
  • 3 φλυτζάνια γαλα
  • 3 κουταλιες ζαχαρη
  • 1 φακελακι ζελε φραουλα εγώ πήρα το Light
Εκτέλεση
  • Λειώνω τα μπισκότα στο μουλτι τα ανακατεύω με το λεωμένο βιταμ και τα στρώνω σε ένα μικρό πυρεξ και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  • Εχουμε φτιάξει την κρέμα όπως λένε οι οδηγίες αλλά με 3 φλυτζάνια γάλα και την έχουμε αφήσει να κρυώσει λίγο.
  • Φτιάχνουμε και το ζελε σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Βάζουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα και την βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά μετά βάζουμε με το κουτάλι λίγο λίγο ζελε μια μικρή στρώση και το βάζουμε στο ψυγείο για άλλα 20 λεπτά και το υπόλοιπο το έχουμε στο ψυγείο
  • Όταν περάσουν τα 20 λεπτά βάζουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο ζελέ και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.

Καλή σας όρεξη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 26387
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 02-08-2009 17:30
 
μμμμμμμ ήδη γλύφομαι, :)  
Τι ωραίο δροσερό γλυκάκι είναι αυτό?  
Θα δοκιμαστεί και θα ελεγχθεί :zzz
 
mariazouganeli
2. 02-08-2009 21:39
 
Ωραίο, annakouki. 
Πιο πολύ, με βοήθησαν οι οδηγίες στρωσίματος του ζελέ, γιατί - όπως είπες κι εσύ - λίγο πολύ όλοι έχουμε στα κιτάπια μας τέτοιες συνταγές. Εγώ, μόνο μία φορά πήγα να το κάνω στο παρελθόν, και το ζελέ έγινε σούπα με την κρέμα και τα μπισκότα....!!!! :( :( :sigh :sigh :sigh Γι΄αυτό, εκτιμώ πολύ τις οδηγίες προς ναυτιλωμένους!!!! ;)
 
rebekka

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 14/05/10 )