Για να σας δροσίσω, από την τη πασταφλώρα με αγάπη Συστατικά: - 1 Κούπα Φρέσκο Γάλα
- 1 Κουτάλι της σούπας Αmaretto
- 1 Πρέζα Κανέλλας
- 1 Κουτάλι της σούπας ζάχαρη άχνη
Παρασκευή:
- Για να δημιουργήσουμε πλούσια μεστή κρέμα, βάζουμε το γάλα μαζί με το Amaretto στο δοχείο που θα χτυπήσουμε με την φραπιέρα και σιγά-σιγά προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και αργότερα την κανέλλα.
ΤΙΡ: Για να γίνει πιο παγωμένη και πιο παχύρευστη βάλτε 4-5 μέτρια παγάκια στο γάλα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 4915 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |