Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κρύα Κρέμα Amaretto Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 05/08/09

Για να σας δροσίσω, από την τη πασταφλώρα με αγάπη

Συστατικά:
  • 1 Κούπα Φρέσκο Γάλα
  • 1 Κουτάλι της σούπας Αmaretto
  • 1 Πρέζα Κανέλλας
  • 1 Κουτάλι της σούπας ζάχαρη άχνη 
Παρασκευή:
  • Για να δημιουργήσουμε πλούσια μεστή κρέμα, βάζουμε το γάλα μαζί με το Amaretto στο δοχείο που θα χτυπήσουμε με την φραπιέρα και σιγά-σιγά προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και αργότερα την κανέλλα.
ΤΙΡ: Για να γίνει πιο παγωμένη και πιο παχύρευστη βάλτε 4-5 μέτρια παγάκια στο γάλα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 3651
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 06-08-2009 07:19
 
Δηλαδή (αν καταλαβα καλά :roll ) μπορούμε να το φτιάξουμε σε ένα ποτήρι χτυπώντας το με το μιξεράκι για τον καφέ? Ωραίο μου ακούγεται και θα μπορούσε αυτό το μείγμα εκτός απο δροσερό ποτάκι να συνοδεύσει κάποια γλυκά σαν σως :zzz
 
mariazouganeli
2. 06-08-2009 20:58
 
Εύκολο ακούγεται. Μήπως όμως να βάζαμε λίγο περισσότερο αμαρέτο για να σπάσει την γαλατίλα? Ε????? :zzz
 
rebekka

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 06/08/09 )