Μην περιμένετε εδώ κάποια φοβερή συνταγή, ένα πολύ απλό ορεκτικούλι είναι που φτιάχνω όταν θέλω κάτι γρήγορο και εύκολο να συνοδεύσει τη μπυρίτσα μας τώρα το καλοκαίρι. Υλικά - 1/2 κιλό φέτα σκληρή
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 1 τομάτα ψιλοκομμένη
- ρίγανη
- μπούκοβο
Εκτέλεση - Σε ένα πυρέξ απλώνουμε τη φέτα.
- Από πάνω στρώνουμε την πιπεριά και την τομάτα.
- Απλώνουμε το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη.
- Τέλος πασπαλίζουμε με μπούκοβο σε τέτοια ποσότητα ώστε να πετύχουμε το καυτερό που θέλουμε.
- Ψήνουμε στο γκριλ 15 λεπτά περίπου και σερβίρουμε αμέσως.
TIPS: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φέτα σε τρίμα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.Αν η φέτα μας φαίνεται πολύ αλμυρή μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μισή ποσότητα με ανθότυρο.Καλή επιτυχία!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 4968 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |