Σελίδα 1 από 2 Ενα πολύ γρήγορο μεζεδάκι που συνοδεύει άψογα τη μπυρίτσα μας. Υλικά - Λουκάνικα φρανκφουρτης ή γαλοπουλας
- Γραβιερα κομμενη σε μπαστουνακια
- μπεικον σε φετες
- Κετσαπ-μουσταρδα για τα γαρνιρισμα
Εκτέλεση - Χαράζουμε τα λουκάνικα ελαφρα και βαζουμε μεσα τα μπαστουνακια γραβιέρας.
- Τυλιγουμε με το μπεικον και τηγανίζουμε σε αντηκολλητικο τηγανι με ελαχιστο λαδακι σε μετρια θερμοκρασια μεχρι να ξεροψηθει το μπεικον.
- Φροντίζουμε να μην τα τσιμπαμε οταν ψηνονται για να μη χυθει το τυρι.
- Ενναλλακτικα μπορουμε να τα ψησουμε στο γκριλ πανω σε μια σχαρα.
- Σερβιρονται ζεστα με κετσαπ ή μουσταρδα και συνοδευουμε με παγωμενη μπυρα!!
Καλή επιτυχία και καλή Όρεξη!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (30) | Εμφανίσεις: 21211 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|