Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Λουκάνικα γεμιστά με γραβέρα και μπέικον
Λουκάνικα γεμιστά με γραβέρα και μπέικον Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 25/08/09
Ευρετήριο άρθρου
Λουκάνικα γεμιστά με γραβέρα και μπέικον
Σελίδα 2
phpxl7oapam_400_01

Ενα πολύ γρήγορο μεζεδάκι που συνοδεύει άψογα τη μπυρίτσα μας.

 Υλικά
  • Λουκάνικα φρανκφουρτης ή γαλοπουλας
  • Γραβιερα κομμενη σε μπαστουνακια
  • μπεικον σε φετες
  • Κετσαπ-μουσταρδα για τα γαρνιρισμα
Εκτέλεση
  • php9gi7dlam2_400Χαράζουμε τα λουκάνικα ελαφρα και βαζουμε μεσα τα μπαστουνακια γραβιέρας.
  • Τυλιγουμε με το μπεικον και τηγανίζουμε σε αντηκολλητικο τηγανι με ελαχιστο λαδακι σε μετρια θερμοκρασια μεχρι να ξεροψηθει το μπεικον.
  • Φροντίζουμε να μην τα τσιμπαμε οταν ψηνονται για να μη χυθει το τυρι.
  • Ενναλλακτικα μπορουμε να τα ψησουμε στο γκριλ πανω σε μια σχαρα.
  • Σερβιρονται ζεστα με κετσαπ ή μουσταρδα και συνοδευουμε με παγωμενη μπυρα!!
phpswycy6amhorz_2_400
Καλή επιτυχία και καλή Όρεξη!!!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (30) | Εμφανίσεις: 21239
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (18)
16. 27-08-2009 22:26
 
Αμ αν φάω 1-2 είναι καλά... Εγώ φοβάμαι ότι και τα 10 κομματάκια λίγα θα μου πέσουν... Εκτός και αν εννοείς 10 λουκάνικα ολόκληρα... :grin :grin :grin
 
Mary
17. 03-09-2009 11:15
 
Τα έφτιαξα χθες το βράδυ αλλά δεν πρόλαβα να τα φωτογραφίσω. :sigh Ούτε να τα δοκιμάσω πρόλαβα. :cry Έπεσαν επάνω τα «μεγάλα πηρούνια» και τα τσάκισαν! Θα τα φτιάξω και απόψε μόνο για μένα! :p Αν ακούσετε τίποτα φωνές μην ανησυχήσετε... Θα προσπαθώ να ξεκαρφώσω τα πηρούνια από πάνω μου! :grin :grin
 
Mary
18. 03-09-2009 11:21
 
:grin :grin μπραβο !!αντε καλοφαγωτα και σήμερα!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 13/04/10 )