Υλικά - 1 κιλό κολοκύθια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη και κομμένη καρέ
- 100 γρ. φέτα τριμμένη
- 1 φλυτζ. αλεύρι γ.ο.χ.
- δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο (ποσότητα ανάλογα με τα γούστα σας)
- αλάτι
- πιπέρι
- αλεύρι για το αλεύρωμα
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Τρίβετε τα κολοκύθια και το κρεμμύδι στον τρίφτη. Τα αλατίζετε. Προσθέτετε την ντομάτα και τα βάζετε σε τρυπητό για 1 ώρα μέχρι να χάσουν τα υγρά τους.
- Ρίχνετε το μείγμα σε μια λεκανίτσα και προσθέτετε τη φέτα, το σκόρδο, το δυόσμο, πιπέρι και το αλεύρι. Ζυμώνετε πολύ καλά. Πλάθετε κεφτεδάκια και τα αλευρώνετε. Τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να χρυσίσουν και από τις δύο μεριές.
Τρώγονται ζεστά ή κρύα. Καλή σας όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 10064 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |