Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Καλαμαράκια με σπανάκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Πέμπτη, 24/09/09
Υλικά
  • 1,5 κιλά καλαμαράκια
  • 1,5 κιλά σπανάκι
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 ¹κ.τ.σ. πελτέ ντομάτας
  • αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
  • Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμαράκια. Τα κόβετε και τα στραγγίζετε καλά.
  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια με το λάδι, το σκόρδο και τα καλαμαράκια. Αφού πάρουν χρώμα ρίχνετε ντομάτα διαλυμένη σε 1 ποτήρι νερό.
  • Αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά και μετά ρίχνετε το σπανάκι αφού το έχετε ζεματίσει πρώτα.
  • Αλατοπιπερώνετε το φαγητό και το αφήνετε να σιγοβράσει για 45 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10061
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 24-09-2009 17:22
 
Αν προσθέσειςκαι λίγο κριθαράκι χοντρό.....γιαμ..γιαμ... έχεις το φαϊ που χορταίνει την οικογένεια...!
 
pastaflora
2. 24-09-2009 18:16
 
Ωραίο φαγάκι Νίτσα :)  
Να πω μόνο μην σωτάρετε πολύ τα καλαμαράκια στο λάδι γιατί σκληραίνουν (την έχω πατήσει έτσι :sigh )
 
Faye
3. 24-09-2009 19:07
 
pastaflora θα το δοκιμασω και πιστευω θα ειναι τελειο
 
nitsa2009

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 02/09/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Τάπερ θερμός μεταφοράς 1lt
Το Top στην φιλοξενία