Υλικά - μανιτάρια μεγάλα
- ρύζι (περίπου 1-1,5 κ.σ. για κάθε μανιτάρι)
- 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 2 τομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τα σπόρια
- ½ πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1-2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- λίγη γαλέτα
- 2 κ.σ. τριμμένη φέτα
Εκτέλεση - Σκουπίζουμε τα μανιτάρια με μια πετσέτα και κόβουμε το ποδαράκι τους.
- Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι και την πιπεριά, προσθέτουμε τη τομάτα, το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και τη φρυγανιά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σε ένα λαδωμένο πυρέξ στρώνουμε τα μανιτάρια με το κενό από πάνω και τα γεμίζουμε με τη γέμιση. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε κάθε μανιτάρι, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για μισή περίπου ώρα.
- Λίγα λεπτά πριν κλείσουμε το φούρνο προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι και λίγη τριμμένη φέτα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7829 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |