Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Cafe Amsterdam Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 18/09/09
Συστατικά:
  • 3-4 εκ.λ. λικέρ αυγού
  • 1φλ. δυνατός ζεστός espresso  
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 1-2 κ.σ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος
  • Κακάο
Παρασκευή:

Χύνουμε το λικέρ αυγού σε ζεστό φλιτζάνι. Γλυκαίνουμε το ζεστό καφέ και τoν ρίχνουμε από πάνω. Στέφουμε με την κρέμα και πασπαλίζουμε με λίγο σοκολάτα

 Πηγή: easy espresso


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5085
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/09/09 )