Υλικά - 1/2 κιλό μοσχάρι (ή άλλο κρέας) κομμένο σε κύβους
- 3-4 πατάτες κομμένες σε κομμάτια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτί pummaro
- 5-6 κόκκους μπαχάρι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξύλο κανέλλας
- αλάτι – πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε τα σκόρδα, το κρεμμύδι και τις πατάτες και αφήνουμε να τσιγαριστούν και να πάρουν χρώμα. Ρίχνουμε τη τομάτα, τα μπαχαρικά και το νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά να ψηθεί και να μελώσει, χωρίς να το ανακατέψουμε καθόλου. Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 5909 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |