Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου, εγώ απλά πρόσθεσα την κανέλα Υλικά (για 1 kg μπισκότα) - 170 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. κακάο
- 330 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 2 αυγά
- 550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- μαύρη ζάχαρη για επικάλυψη (ανακατεμένη με κανέλα)
| |
Εκτέλεση Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός της μαύρης ζάχαρης). Ομογενοποιούμε πολύ καλά ωστε να έχουμε ένα λείο ζυμάρι. Καλύπτουμε το ζυμάρι με μια μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Βγάζουμε απο το ψυγείο, ζυμώνουμε ελαφρώς και παίρνουμε μικρά μπαλάκια ζύμης που τα απλώνουμε σε σχήμα μπισκότου και τα τυλίγουμε με την μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15'. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα διατηρούμε σε σκεπαστό σκεύος. Καλή σας όρεξη !!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 12717 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |