Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψάρι ψητό με κρασί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από nitsa2009   
Σάββατο, 12/09/09
Υλικά
  • 4 φιλέτα ψαριού (ό,τι ψάρι προτιμάμε)
  • 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
  • 2 κλωναράκια θυμάρι
  • 1/2 μπουκάλι κρασί άσπρο
  • 1 μάτσο βασιλικό
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 8 ώριμες ντομάτες
  • 1 κουταλιά γουστερ σος
  • 250 ml νερό
Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμους.
  • Βαζουμε 1/2 μπουκαλι κρασι, τις 8 ντοματες κομμενες στη μεση, το θυμαρι, το δεντρολίβανο, το βασιλικό, το σκόρδο, τη σος και το νερό σε ένα πυρίμαχο σκεύος και αφήνουμε να βράσει.
  • Ύστερα βγάζουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριου. Σκεπαζουμε και βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για 20-30 λεπτά.
  • Αλατοπιπερωνουμε και σερβίρουμε.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3172
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 13/09/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός