Οι λουκουμάδες της Μαργαρίτας σε κρίση ταυτότητας ή Σοκολατολουκουμάδες ''τραβεστί''. Κι εκεί που καθόμουν και ονειρευόμουν λιωμένες σοκολάτες, σου, και προφιτερόλ εν γένει, μου ήρθε η επιφοίτηση! Ιδού...(Τώρα που το γράφω...μπορεί να διαμορφωθεί και σαν προφιτερόλ άνετα!!!) Υλικά (για 20 σοκολατολουκουμάδες) - 300γρ. φαρίνα up
- 250ml σπράιτ ή πορτοκαλάδα ανθρακούχα ή μανταρινάδα
- 1 κ.σ. γεμάτη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 20 κερασάκια μαρασκίνο
- 250γρ. κουβερτούρα λιωμένη
- Ελαφρύ λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση - Ετοιμάζουμε τους λουκουμάδες όπως στους Λουκομάδες Νο.05 Express προσθέτοντας και τη ζάχαρη.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
- Σκίζουμε τους λουκουμάδες στη μέση, χωρίς να τους χωρίσουμε και κλείνουμε μέσα από ένα μαρασκίνο. Τους βουτάμε στη σοκολάτα και τους αραδιάζουμε σε χαρτί ψησίματος. Μεταφέρουμε στο ψυγείο για ½ ώρα για να σφίξει η σοκολάτα ( ή στην κατάψυξη για 10’-15’ για πιο γρήγορα ) και απολαμβάνουμε την καταβαράθρωση στην κόλαση της αμαρτίας!!!
Σκληρή επικάλυψη που σπάει στο στόμα, μαλακό περιεχόμενο και ζουμερός πυρήνας με γεύση πικραμύγδαλο....δικαίως ο Γκι τους βάπτισε «λουκουμάδες τραβεστί» !!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9557 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |