Υλικά (για 10 περίπου γεμιστά) - 1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντάνό
- 5 σκελίδες σκόρδο ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- 6 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
- 6 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο κατά βούληση
- 1 κουτί ψιλοκομμένα μανιτάρια
- 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- το ψαχνό απο 3 ντομάτες
- λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση Προετοιμάζουμε τα λαχανικά μας ακριβώς όπως τα γεμιστά και πολτοποιούμε μαϊντανό - σκόρδο- φρυγανιά παρμεζάνα ψαχνό τομάτας με το λάδι. Κατόπιν προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε τη γέμισή μας. Γεμίζουμε με αυτό τα λαχανικά μας και τοποθετούμε σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με λίγο χυμό τομάτας που θα έχουμε ανακατέψει με λίγη ζάχαρη, αλάτι πιπέρι, και ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για περίπου 40'. Εάν θέλουμε προσθέτουμε λίγες πατατούλες κομμένες κυδωνάτες και τις πασπαλίζουμε με λίγη παρμεζάνα Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6148 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |